Info

Kokonaisen päivän elin maisemaa, janoavin silmin koskettelin puita, kukkulaa, illansuussa vasta kuvan tehden: koivunlehden.    (Aaro Hellaakoski, Maalari)

Maalaukseni ovat pääasiassa tarinoita  ihmisen elämänkaaren eri vaiheista, ajatuksia, tunteineen ja tunnelmineen. Minua kiinnostaa se mitä emme näe toisissamme mikä on salattua ja mikä on totta, roolia tai valhetta. Nämä asiat saavat minut pohtimaan ihmisen olemusta ja varsinkin sitä mikä on meidän sisällä piilossa, varjojamme joita yritämme peittää mutta mitkä  kuitenkin kertovat persoonastamme ja motivoivat meitä päätöksissämme ja valinnoissamme.
Teoksieni tarinoiden sisältöä vahvistan maalauksen vaihtelevalla pintarakenteella, väreillä ja symboliikalla. Maalaan enimmäkseen öljyväreillä kankaalle ja käytän maalausvälineenä veistä. Vastapainona öljyväritekniikan rouheaan työhön, uppoudun välillä akvarellien herkempään tulkintaan.

Toimin kuvataiteilijana, opetan Salon Kansalaisopistossa posliinimaalausta, teen kuvitustöitä,  pidän näyttelyitä ja maalaan tilaustöitä asiakkaan toiveiden mukaan.

Yhteystiedot
Arja Pykäri

050 521 8901
arja.pykari@gmail.com

Facebook: Visual Artist Arja Pykäri
Instagram: visualartist_arjapykari